ABITARE IL BENESSERE

VOPSEA PE BAZĂ DE APĂ ANTICONDENS
Unii pereți sunt expuși la formarea condensului superficial ce subminează confortul locuinței. Acest condens intensifică formarea mucegaiului. Pentru a evita aceste probleme, vopselele pe bază de apă anticondens San Marco sunt caracterizate printr-o acțiune termică ce are capacitatea de a reduce fenomenul de condens superficial al pereților, inhibând formarea acestuia și îmbunătățind confortul locuinței din cadrul clădirii. Vopselele pe bază de apă anticondens au capacitatea de a reduce conductivitatea termică pe perete și de a elimina punctele reci, responsabile pentru formarea condensului și a mucegaiului.

VOPSELE PE BAZĂ DE APĂ HIPOALERGENICE
Sunt vopsele ce conțin rășini speciale și aditivi ce nu conțin compuși organici volatili, total inodore, pentru a evita declanșarea unor reacții alergice la persoanele mai sensibile.

Caracteristicile de hipoalergenice recomandă vopselele hipoalergice ca fiind ca fiind decvate pentru toate ambientele rezidențiale sau profesionale frecventate de copii sau persoane sensibile.

Proprietățile hipoalergenice ale vopselei pe bază de apă San Marco sunt testate dermatologic de ISPE, Institutul de Piele și Evaluare a Produsului.

Afișez toate cele 4 rezultate